Malin Ferrin

Veckan som gått

Oj redan lördag?! Vet inte riktigt vart den här veckan tagit vägen. Försöker komma ihåg vad vi sysslat med egentligen.

Tom var ju som sagt ledig måndag, tisdag och onsdag så det var skönt att få lite tid att bara få städa utan någon som drar i benet ärligt talat. Vi håller på och donar en hel del här hemma, vet inte om vi båda två fått lite babynesting fever 😅 tusen projekt men inget som blir klart…

I måndags var vi till Notcutts och fikade samt köpte ett äppelträd som ska ner i ena hörnet i trädgården. Kommer bli fint med äppeblom mot staketet! Freja stod och pratade med kaninerna och marsvinen en bra stund – djurälskare precis som mamma och pappa ❤️

I tisdags åkte vi in till stan en sväng, jag hade lite papper att skicka iväg om mammaledigheten sedan strosade vi runt en sväng och fikade på mitt favorithak Muffin Break i Castle Mall. Freja var nöjd och somnade i bilen så vi tänkte att jag släpper av Tom så han kunde klippa sig och hon kunde fortsätta sova i bilen. Det gick inte. Hon grät i en halvtimme och då bröt jag ihop med. Jäkla hormoner. Så vi sitter båda och grinar i bilen när Tom kommer ut. Han tog Freja och gick och handlade lite medan jag satt kvar i bilen och bara andades en stund. Väl hemma igen åt vi lite lunch sedan gick vi och la oss. Vaknade runt fem, Freja’s farmor kom över så jag gjorde en köttfärspaj och hon hade tagit med en försenad födelsedagspresent och tårta till mig så det blev tårta till efterrätt.

Onsdag morgon klev jag upp och gjorde mig iordning för min bump shoot! Var där till tiotiden och vi började med lite familjebilder. Tog siluettbilder, bara jag och Tom, jag och Freja och bara magen. Ska bli spännande att få se hur de blev. Tyvärr blir det inte förrän nästa sittning när det är newborn fotografering. Var en trevlig fotograf och Freja var nöjd men det var svinkallt i studion och där stod jag barfota i underkläder med en sarong typ 😂 hoppas det inte syns att jag frös!

Blev en tupplur när vi kom hem och sedan kom Liz och Max över på lite semmelfika. Satt och pratade en stund och barnen lekte.

Torsdag och fredag var vi bara hemma och skrotade runt i pyjamas. Idag har vi hunnit med en sväng till BM och köpt vakuumpåsar och till B&q där jag hittade. Tapeter till toan nere samt en färgtest burk till hallen. Mer projekt…!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats