Malin Ferrin

Trött och sliten

Idag har jag varit en trött mamma. Var iväg på svenskträff igårkväll vilket var supermysigt. Vi åt på en Thai restaurang i Norwich och maten var helt fantastisk. Helt klart ett ställe som kommer besökas igen! Jag kom hem strax efter tio och Freja låg i sängen och pratade med Tom. Jag gjorde mig iordning och ka mig med dem och hon fortsatte babbla på. Tydligen hade hon somnat men vaknat och varit hungrig och nu vägrade hon somna om. Jag sjöng våra tre sånger och hon somnade. Varade dock inte länge för helt plötsligt vaknade hon och panikgrät. Var som att hon var livrädd för något och hon klamrade sig fast vid Tom. Det tog tid men tillslut lugnade hon sig så jag läste för henne och sjöng igen tills hon somnade  Hon sov oroligt och med huvudet tryckt mot min mage hela natten så jag sov väldigt dåligt.

Konstigt nog vaknade hon pigg och glad vid sju trots att hon bara sovit sju timmar till skillnad mot hennes vanliga tio.

Förmiddagen gick åt till att städa nedervåningen och vika tvätt sedan efter lunch åkte vi in till jobbet.  Freja älskar lekhörnan i cafét så efter att jag uträttat lite pappersarbete och pratat med min manager så lekte vi en stund och fikade. Hon pysslade på en bra stund och gick runt en sväng i butiken och pekade och sa ”woooow” till allt fint hon såg  kanske det blir en liten interior designer av henne med i framtiden.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats