Malin Ferrin

Påskkort in the making

Min lilla konstnär 😍🎨 Efter lunchen idag lade vi på vaxduken och gjorde lite försök till påskkort. Freja var inte så imponerad av att göra handavtryck men det var roligt att få leka med pensel efteråt! Jag har faktiskt inte pysslat med henne förut men nu fick jag tummen ur och det var ju supermysigt och jag hade förväntat mig mycket mer kladd att städa! 

På förmiddagen var vi en snabbis till B&Q, lämnade tillbaka en rulle tapet och köpte en hylla till hallen. Ska försöka ta bilder imorgon i dagsljus – vi är supernöjda och det känns så mycket mer välkomnande där nu.

Efter lunchen kom Liz och Max förbi på lite lek och nu ligger vi i sängen och vilar. Annars har vi inte gjort särskilt mycket än så länge den här veckan. Plockar undan och försöker hålla hyfsat städat utifall bebis kommer så vi inte behöver komma hem till det vanliga kaoset.

Var på kontroll i måndags och allt är som det ska. Barnmorskan var förvånad över att bebis inte tittat ut än. Tydligen så följer de flesta kvinnor ett mönster med sina graviditeter och eftersom Freja kom nio dagar tidigare så trodde vi nog alla att samma skulle ske nu men icke! Den här bebisen verkar inte ha det lika bråttom som sin syster. Due date är imorgon så vi får se vad som händer. Får molande värkar till och från men inget som håller i sig och blir regelbundet, inte sett röken av någon slempropp och bebisens huvud verkar ploppa in och ut under dagarna. Blir till att fortsätta vänta och längta ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats