Malin Ferrin

Ny lekgrupp och vårväder!

I tisdags prövade vi en ny lekgrupp i Wymondham och den var verkligen suverän. Freja lekte och röjde på så hon var nöjd med. Det fanns flera olika stationer med olika leksaker och pyssel för de lite äldre barnen med. Freja var runt och kikade på det mesta men lekköket och lilla rutschkanan blev favoriterna  Efter ungefär halva tiden bjöds det på rostad macka och banan till småttingarna och vi vuxna fick kaffe med dopp. Var så kul att se Freja sitta på sin lilla stol med alla andra barn och äta tillsammans med dem. Skålade med sin bästis Libby med sötfian haha 😍Sista kvarten så var det sångstund och då var hon verkligen trött, satt och gäspade i mitt knä och ville bara gosa. Somnade direkt vi satt oss i bilen så jag bestämde mig för att köra runt en stund och sedan åka och hälsa på Tom på jobbet.

Väl hemma igen så gick vi ner till parken och njöt av eftermiddagssolen 🌞 Freja gungade en stund men största tiden spenderades med att öppna och stänga grinden 😂 konstigt det där att allt som man inte tycker borde ska vara så kul är det allra bästa leksakerna enligt de små!

Hur söt var hon inte i sin lilla leopardmössa och glitter stövlar? Imorgon ska vi in till stan så då ska vi mäta fossingarna och köpa riktiga skor till henne, är som på tiden att hon får ett par!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats