Malin Ferrin

Min skatt

I måndags tog vi det rätt lugnt på förmiddagen. Freja sov riktigt dåligt och därmed vi också. Tror hon var övertrött för Tom hade henne hela söndagen så hon sov inte när hon behövde. Konstigt nog vaknade hon glad trots alla gråtande uppvak under natten så vi gick ner och åt frukost och mös runt i pyjamas.

Tom tog ut henne på en promenad strax efter tio och jag hade bokat in frissan så hon kom då med. Är skönt med mobile hairdressers som kommer hem till en. Fick bort allt slitet och sedan lockade hon håret så jag kände mig riktigt piffig resten av dagen.

Freja somnade i vagnen på promenaden och det såg så roligt ut när hon sov med brödpinnen I handen och solglasögonen under hakan 😂 min lilla skrutt!

Efter att hon vaknat åkte vi och köpte tapeter och fikade. Tapetserade toaletten nere söndag och måndag (ska lägga upp och visa lite före och efter)  Behövde en rulle till och väl där hittade vi fler reatapeter så blev lite impulsköp till hallen. Totalt annorlunda mot vad jag tänkt först men det kommer nog bli snyggt. Ska visa när det är klart  Får se om. Vi tar tag i det under veckan eller om det får ligga på is några veckor

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats