Malin Ferrin

Måndag igen

Så var det måndag igen, veckorna verkligen flyger fram och det är verkligen vår i luften här. Påskliljorna och körsbärsträden blommar för fullt och andra små blommor har också kikat fram.

Igår hade vi grillpremiär men det var lite för kallt att sitta ute men lika gott var det ändå och att få känna lukten av grillat fick mig att längta till ljumma sommarkvällar!

I torsdags klev vi in i vecka 38 och var på koll hos barnmorskan, allt såg bra ut så det är bara till att fortsätta vänta och längta.

I fredags var jag till ett mysigt kyrkcafe med svärmor och mötte även upp två vänner med deras barn där. Blev otroligt positivt överraskad. Lite slitet men välkomnande och mysig atmosfär med lek utrymme för barn blandat med äldre som satt och fikade samt hundar lite varstans under borden. Priserna var löjligt låga med, trodde hon räknade fel i kassan när hon sa £6.50 för scones, toast, en enorm tårtbit, kaffe, varm choklad och yoghurtpuffar! Plus att de hade volontärer som bar brickan till bordet. Kommer helt klart bli fler vändor dit. Freja var som nöjdast när hon hittade Demenshunden Nina, hon gosade och var så fin mot henne och ja hunden var otroligt lugn och snäll tillbaka med.

I lördags städade jag och sedan lekte vi hos Kerry och Archie på eftermiddagen. Röjde på nedervåningen på kvällen och tapetserade några våder i hallen, kommer bli riktigt läckert när det är klart!

Söndagmorgon hjälptes vi åt att sortera igenom på övervåningen och ta upp saker på vinden sedan dammsög Tom och jag moppade golven redo för Matt och Freddie som kom upp på besök från Fleet.

Killarna och Freja åkte till Norwich fotbollsarena och kikade runt medan jag fortsatte tapetsera och laga mat. Väl tillbaka tände vi grillen och det blev en sen lunch/tidig middag med potatisgratäng och grillat innan det var dags för grabbarna att åka hem igen.

Wow det blev en lång summering! Men som rubriken lyder; nu är det måndag igen och en ny vecka. Freja har vaknat förkyld och nyser stup i kvarten ut långa gröna strängar – härlig info haha. Jag började morgonen med att putsa fönstren i vardagsrummet och köra tvättmaskinen. Tom håller just nu på att såga till dekorationslister till hallen och Freja sover. Blir en sväng till affären när hon vaknat för veckohandling sedan påtar vi nog bara på här hemma resten av dagen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats