Malin Ferrin

Lilla toaletten

Några före och efter bilder på vår lilla toalett nere. Första två är dock från när vi flyttade in så lite hade vi faktiskt gjort innan också. Blandannat bytt golv, handfat och splashback.
Var inget direkt fel på toaletten egentligen förutom de dumma dubbelkranarna engelsmännen envisas med att ha! I december förra året lade vi in klinker i hallen och tog samtidigt bort plastmattan och la klinker inne på toaletten med. I januari i år bytte vi ut handfatet mot en med blandare och skåp. Sedan förra veckan när jag gick in på B&Q för att köpa trä till att bygga en hylla så gick jag förbi reahyllan med tapeter… Tyckte den här var så fin och lite annorlunda så jag tog två rullar och glömde totalt bort att köpa träet 😂

Spenderade söndagen med att tapetsera men fattades såklart två våder i slutändan. I och med att det är så många hörn och kanter blev det ett jäkla massa klippande.

Köpte en till rulle på måndagen och hittade såklart den andra tapeten som ska upp i hallen då – ja vi är hopplösa. Tapetserade klart måndagkväll och jag är faktiskt riktigt, riktigt nöjd! Är lite småskavanker här och där men det ska väl synas att det är en hemmafixare ibland haha.

Det som ska till nu är att sätta upp krok för handduken samt ett elementskydd som kommer gå från vägg till vägg och samtidigt dölja de fula rören. Lite grön växtlighet samt en ny toalettpappershållare, kan dock inte bestämma mig för om vi ska ha en fristående eller sätta upp på väggen. Visar mer när vi är klara med det.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats