Malin Ferrin

Freja Ett År!

Åh aldrig har ett år gått så fort som det här! Att mitt älskade, älskade lilla barn helt plötsligt är ett år är ett mysterium. Hon föddes ju nyss. Hon sov på mitt bröst. Hon var ett litet knyte med knubbiga armar och ben och mörkt fjunigt hår. Helt plötsligt kröp hon, sedan stod hon och nu går hon. Hon pratar på sitt egna språk, sjunger, pussas och kramas. Hon klättrar och leker, hon skrattar så hon kiknar. Min allra finaste skatt ❤️

Vi vaknade upp klockan sex till årets första snö passande till vår lilla januariflickas födelsedag. Freja stod i fönstret och vinkade till grannen som rastade valpen. Efter lite gröt på sängen, ja i sängen hamnade en del med… Så gick vi ner tillsammans så Freja fick sina födelsedagspresenter. Åh vilken hit lekköket var!  Att få henne att öppna paketen var stört omöjligt – det var ju så mycket roligare att öppna och stänga dörrarna till köket!
Efter en tupplur och lite lunch drog jag på henne baddräkten och så körde vi vår egna lilla cakesmash hemma i köket. Som synes så var hon inte sen på att hugga in på tårtan haha! När vi kände att hon hade fått i sig tillräckligt så torkade vi bort det värsta kladdet innan vi hoppade in i bilen och åkte till badhuset. Freja plaskade runt och skrattade nöjt åt sin pappa som busade med henne i vattnet.
En mysig och alldeles lagom ettårsdag för vår stora lilla tjej.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats