Malin Ferrin

Födelsedagsfirande

I födelsedagspresent fick jag en natt i en av sviterna på hotellet där vi förlovade oss, så igår tog vi och städade upp lite här hemma på morgonen innan vi tog bilen runt hörnet för att checka in på Park Farm Hotel här i Hethersett. Jag hade en efterlängtad pedikyr inbokad och passade på att lägga till en ansiktsmask medan vi ändå höll på. 33 veckor gravid och en härlig fotmassage satt verkligen på plats! Tom och Freja badade under tiden sedan gick vi upp till vår svit och vi var inte besvikna! Så fint och de hade lagt ut rosenblad och två chokladkakor på sängen.

Vi drog på oss morgonrockarna ganska direkt, beställde upp varma scones till rummet sedan tog vi alla en tupplur tillsammans.

Efter tuppluren så fyllde jag badkaret och satt med Freja en stund sedan när hon klivit upp tog jag min Lush Goddess badbomb och njöt i lila glittrigt vatten en stund. Vi hade middag bokat till klockan sju så vi gjorde oss iordning och gick ner till baren för en drink. Blev en smarrig virgin sex on the beach för mig och Freja charmade alla i sin lilla prinsessklänning.

Den här gången var maten faktiskt inte lika god som vid tidigare besök. Vet inte om det beror på graviditeten eller om jag helt enkelt valde fel. Tom var nöjd med sin mat så jag vet inte riktigt. Tog en kyckling och skink terrine till förrätt och den var verkligen inte någon höjdare. Blev fasan med potatis, rödvinssås, morötter och bearnaise till huvudrätt och det smakade bra men inte något jag skulle ta igen. Freja var less efter två rätter i och med att det var rätt sent så vi beställde desserten till rummet och den var riktigt smarrig! Vit och mörk chokladtårta med chokladmousse, salted caramel sky och ett litet flarn. Otroligt mäktig dock så det gick verkligen inte att få i sig allt.

Tom nattade Freja sedan satt vi framför brasan en stund innan vi också kröp ner i sängen.

Imorse klev vi upp runt halvåtta och vi var först till frukosten. Vi åt oss mätta på buffén sedan bytte vi om till badkläder och gick ner till poolen. Tom bastade medan jag och Freja lekte i vattnet, det värmer i hjärtat att se henne så nöjd och glad min lilla skatt.

  1. Vi hade ett riktigt skönt dygn så efter badet packade vi ihop och åkte hem. Jag la Freja och Tom fortsatte gräva för altanen. Vi åkte och handlade, åt lite lunch, vilade och nu är det helt plötsligt dags för middag. Imorgon är vi tillbaka till vardagen och ännu en fullspäckad vecka.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats