Malin Ferrin

En riktig fika dag

Ännu en morgon med tidigare start än vanligt, verkar som att sex-halvsju är nya uppvaket här hemma. Lika bra att vänja sig antar eftersom det kommer bli mindre sömn inom snar framtid ändå.

Vi klev upp och åt lite yoghurt sedan lämnade vi huset samtidigt alla tre. Tom åkte till jobbet och jag och Freja åkte och tankade bilen. Efter det blev det en tidig fika på Starbucks medan vi väntade på att klockan skulle bli nio och butikerna öppnade  Vi delade på en riktigt god hallonmuffins och jag tog en varm choklad.

När butikerna öppnade gick vi över till Hobbycraft och handlade lite målarfärger med tillbehör att ge bort i present då vi ska på fyraårskalas på söndag. Tjugo minuter senare var vi tillbaka i bilen och åkte hem för en tupplur i sängen.

Vi vaknade vid tolv så då gick vi ner och jag vispade ihop en sockerkaka med hallon (kan ha fått lite inspiration från morgonens muffins haha), röjde upp och diskade och sedan stod Liz och Max med McDonalds påse utanför dörren! Det blev hamburgare, sockerkaka massa bus och prat och båda barnen var helnöjda! Så roligt nu när Freja är större och försöker hänga på allt vad Max gör, nästa år kommer de nog leka finfint tillsammans.

Vi vilade efter att gästerna åkt och när Tom kom hem var maten i princip klar, är så lättsamt med slow-cooker där allt sköter sig själv! Efter lite middag, plask i badkaret och lek så lligger jag här i sängen med en Freja på armen och njuter av att höra hennes små andetag och känna hennes varma kropp sova så tryggt intill mig ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats