Malin Ferrin

En mysig helg

Äntligen är Freja frisk och kry! Själv hostar jag fortfarande och har ont i halsen på natten men det verkar gå åt rätt håll.

Helgen har varit mysig och kravfri. I fredags var vi över till en av grannarna längre ner på gatan på en kopp kaffe och lite lek. Jag blev så avundsjuk på deras lekrum och stora öppna ytor – en dag ska vi också ha det så!

Vädret har varit sisådär, ena stunden sol och sedan från ingenstans kommer spöregn. Kerry frågade igår morse om vi ville följa med henne och Archie till Hulabaloos för lite lek och vi var inte sena med att hänga på, skönt att få komma ut ur huset efter veckan som varit.  Tyvärr så var det uthyrt för ett kalas så vi hann bara med en halvtimma men det var rätt lagomt. Bestämde oss för att åka till Garden Centret i Wymondham för att fika efteråt så det blev en varm choklad och en kaka för oss. Freja med grabbarna. Hon behöver verkligen få komma ut en stund varje dag eller få leka med någon annan än mig, det märks så väl hur mycket nöjdare hon är hemma då.

Idag har jag plockat lite här hemma och städat på nedervåningen. Hann med att baka brownies med 😋 Kerry och Archie kom till oss för lite lek och fika. Det är så mysigt att kunna sitta och prata medan de roar sig själv och att Kerry också är med barn igen känns så kul. Nog för att hennes lilla tjej inte kommer förrän i sommar men ändå.

Just nu ligger jag och Freja i sängen och hon sover gott här bredvid. När hon vaknar ska jag göra iordning fläskfilé med sauterad potatis (heter det så på svenska?!) och bearnaisesåsen jag köpte på Totally Swedish – mums vad gott det ska bli! Annars blir det en lugn kväll, ja som vanligt helt enkelt. Har köpt lite popcorn så om jag orkar kanske det blir en film när Freja somnat.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats