Malin Ferrin

Ännu ett kalas!

Så var det dags för Myrons fyraårskalas! Vi kom lite sent för den här damen var trött efter att ha vaknat flera gånger under natten. Var antagligen vaccinationen som fortfarande spökade och ont i benen på det. Hon har fyra hårda knölar så det trycker säkert i låren på henne.

Freja var lite trött och blyg så hon var rätt nöjd att bara sitta i mitt knä och titta på när de stora barnen lekte. Men efter lite fika fick hon lite ny energi lagom till att kalaset mer eller mindre var slut 😂. Såhär nöjd var hon att få hela soft play delen för sig själv när de stora barnen sprang tillbaka till bordet för tårta. 

Var in en sväng på jobbet efter och köpte med mig lite köttbullar, sylt och marmelad hem. Den som smakat engelsk marmelad förstår nog varför jag köper IKEA’s. Den man köper här är så bitter, smakar typ som att man äter apelsinskal – nä urk på det, tacka vet jag söt och god svensk haha!

Väl hemma igen så stoppade jag ner Freja i vagnen och gick en promenad. Tom höll på med trappsteget till altanen så kände att det var lika bra att gå från huset så hon inte skulle bli störd när han delade tegelstenar. Gud vad skönt det var! Temperaturen låg på 14 plus trots att solen var påväg ner och jag vaggade på där runt området och tog en stund till att bara vara tacksam och njuta för stunden. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats