Malin Ferrin

34 veckor

Igår var jag på kontroll hos barnmorskan. Fick lite bakläxa på vatten och matintag… Det känns som att jag dricker mycket vatten, men kissar ju stup i kvarten så kanske får dubbla vattenintaget ändå. Maten vet jag att jag slarvat med. Frukost är normalt ok men det är svårt att få till riktig lunch och mellanmål innan middagen. All fokus ligger ju liksom på att Freja ska få i sig sin mat. Idag gjorde jag i alla fall iordning mina mackor direkt efter frukosten så det skulle vara lätt att bara plocka fram och äta.

Annars så såg allt bra ut, bra blodtryck, magen mätte i mitten på kurvan (så jag hoppas att bebisen kommer ut samma storlek som Freja) och hjärtslagen lät som om någon hoppade hopprep därinne.

Annars känner jag mig bra i övrigt. Är trött men jag passar på att sova med Freja på dagarna i och med att sömnen blir lite störd på natten. Jag har rätt mycket bäckensmärta så försöker att tänka på vilka rörelser jag gör och att inte tänja för mycket. Med Freja fick jag smärtorna rätt sent men den här gången har jag haft dem sen start i princip. Antar att det kanske har att göra med att det är så tätt mellan graviditeterna.

Kulan växer och sitter rakt frampå och rumpan är i princip platt haha, precis som sist. Så ska bli spännande att se om det är en lillebror eller lillasyster som gömmer sig därinne i och med att alla har sina teorier om att bära högt och lågt och hit och dit…

Väskan är packad med de nödvändigheter vi kan tänkas behöva plus godis och energidryck. Glömmer vi något är det ju inte hela världen i och med att vi bara bor fem minuter från sjukhuset.

Det jag behöver göra är att skriva ner Freja’s rutiner och se till att kyl och frys är full med mat. Lutar dock mot att vi kör igång med Goustos matboxar igen när bebisen är född så vi slipper fundera på vad vi ska äta första tiden.

Åh vad jag längtar efter dig mitt lilla hjärta ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats